7.kapitola

30.03.2010 23:35

 

 

Kapitola sedmá: Šmírovat je lidské, ale nesmí vás u toho chytit

 

Ten pohyb měl na svědomí syn hostitele se svou snoubenkou. A byl to pohyb, který hraničil s veřejným pohoršením. Když totiž Ali zaraženě hleděla zpoza růžového keře, viděla mladého aristokrata jak obnažuje válečnou hrdinku a ta se vůbec nebrání. Ba naopak to, že najednou byla zbavena saka i halenky jí evidentně vůbec nevadilo. Odstraněná halenka odhalila smaragdově zelenou podprsenku se stříbrnou výšivkou a Ali zalapala po dechu. (Jo holt, když přijde na věc, musí i kolejní příslušnost stranou J). Ti dva se do toho ponořili ještě víc a Ali cítila, že začíná být vzrušená. Bojovala ze strachem z odhalení, ale také s touhou vidět víc.

 

Netušila, že ji někdo pozoruje. Ano už po druhé se mu podařilo ji překvapit. Tentokrát ale nechtěl, aby vyjekla. V téhle situaci by to nebylo vůbec přínosné. Takže první co musel Severus udělat bylo použít neverbálně Silencio a zastírací kouzlo. No a potom už mu nic nebránilo v tom, aby k ní přistoupil a zašeptal jí do ucha.

 

„Šmírovat se nemá Cracknellová. Je to neetické, neřku-li trestné jakkoliv to může být vzrušující podívaná. I když jestli Vás dokáže vzrušit pohled na nadrženého Malfoye a neukojenou vševědku, tak to musíte být tak společensky nevyžitá, že Vás snad ani nevyzradím, spíš Vás jen polituji slečno“ zakončil škodolibě a horko těžko by jste z něj páčili, že on sám na tom není o nic lépe, přestože jeho pozornost byla zaměřena spíš na pozorování jejího výrazu.

 

A když už jsme u výrazu, tak pokud ten který měla když kouřila cigaretu, nazval tehdy v duchu postkoitálním, tak tenhle nedokázal pojmenovat. A nebo přeci jen, asi by řekl, že byl „péro zvedající“. A to proto, že kterýkoliv zdravý muž by musel pocítit škubnutí v rozkroku, kdyby viděl jak zrudlé má tváře. Jak si hryže rtíky a zrychleně přitom oddychuje. Tím spíš se rozhodl, že dříve nebo později skončí v jeho posteli. Ostatně má mu být k ruce, ušklíbl se pro sebe.

 

Myslela, že se propadne hanbou do země. Proč ji při něčem takovém musel někdo načapat. A ještě ke všemu zrovna Snape. Snape, který jí to dá všechno pořádně sežrat a ještě se s tím jistě pochlubí minimálně Malfoyovým. Tohle bude má smrt. Stála tam strnule, skoro nedýchala, rudá jako rak. Problém byl v tom, že nebýt té hrozné hanby, vzrušila by se asi ještě víc. Jen slyšet ten sametový hlas přímo u svého ucha, cítit horký dech na své šíji a uvědomovat si jeho přítomnost přímo za svými zády v kombinaci s tou podívanou odehrávající se v altánku, tak to by asi rozhodilo i ženu žijící pravidelným sexuálním životem, natož někoho, kdo si nic neužil déle než dva roky.

 

„Nemusíte se bát prozrazení, o to jsem se už postaral“ pokračoval Severus, když viděl, že ona se k mluvení rozhodně nemá.

 

Přitiskl se k ní a objal ji zezadu, což mělo za následek, že ztuhla ještě víc.

 

„Uvolněte se“ zašeptal „nikdo se nic nedozví, nechci Vám ublížit. Klidně pokračujte v pozorování a mně si nevšímejte. Jako bych tu vůbec nebyl.“

 

S těmito slovy si jí k sobě přitáhl až na doraz a ona poznala, že není jediná, kdo má z téhle podívané nějaké potěšení.

 

Merline je tak kyprá, je přesně tak kyprá, jak jsem si představoval, pomyslel si Severus. A tak krásně voňavá. Dokázal bych hodiny jen tak stát, tisknout se k ní a vdechovat její vůni.

 

Nosem se otřel o její krk a ona se zachvěla. Instinktivně naklonila hlavu do strany, aby mu umožnila lepší přístup k tomu úžasně citlivému místu. Využil toho bez váhání. Značil si cestičku od ramene směrem k ušnímu lalůčku polibky. Pak vzal lalůček mezi své úzské rty a začal ho jemně okusovat a sát. Cítil jak se uvolnila a zřejmě ji zradila kolena, protože se o něj opřela. Vzdychla. Něco tak krásného dlouho nezažila.

 

Toužila po tom, prožívat tyhle pocity už více než dva roky. Toužila po hlazení, laskání, po líbání, ale také po něčem jiném. Po něčem, co zůstávalo pouze v její fantazii, protože zatím měla odvahu o to požádat pouze jediného muže a to už je velmi dávno. Problém byl v tom, že ani ona nebyla tolik nad věcí, aby netoužila po prožívání téhle slasti s někým, kdo k ní chová vřelé city. A to Severus rozhodně nebyl, Severus mohl pociťovat chtíč, to ano, ale rozhodně ji nemohl milovat. Byl on vůbec schopen tohohle citu? Nebyla to pro něj jen slabost? Těžko říct, každopádně s tou slabostí v kolenou a mokrem mezi nohama si o tom Ali zakázala uvažovat. Pokud je bezpochyby nadprůměrně inteligentní, vzdělaný a charismatický muž ochoten s ní něco takového dělat a neřeší ani její vzhled a ani to, že jsou spolu v pracovním vztahu, ona to pitvat také nebude. Konečně, vždy se může sbalit a vrátit se zpět, to on potřebuje ji, ne ona jeho. A Merlin je jí svědkem, že bude-li chtít Severus zajít dost daleko, užije si to naplno, protože když už bude muset odejít, tak ať to alespoň stojí za to.

 

Jakkoliv byla tenhle zážitek příjemný, musel ho přerušit, už se hodně zdržel a navíc ještě chvilku by spolu pokračovali v téhle činnosti a vzal by si ji hned tady na trávníku. Severus byl kultivovaný člověk, které má rád komfort a nehodlal se snížit na úroveň nadrženého Malfoye. Proto zašeptal :

 

„Musím teď na tu večeři, Vy jste byla evidentně na odchodu, takže se vraťte do hradu. Já se to tu pokusím vyřídit co nejdříve, abych se k Vám mohl připojit na sklenku před spaním, souhlasíte?“ poslední slova prakticky zavrněl.

 

Nepodařilo se jí zakrýt zklamané povzdechnutí, což jí vykouzlilo na tváři nádherný ruměnec.

 

„Ráda si s Vámi dám sklenku, ale kvůli mně spěchat nemusíte.“ Snažila se zakrýt rozpaky, ale tón hlasu neovládla.

 

„Nikdy nenavrhuji něco jen ze soucitu, nebo ze zdvořilosti slečno, to si pamatujte“

Řekl a přiblížil svá ústa k jejímu uchu tak, že se nosem dotkl jeho vnitřku.

„Dělám jen to, co mi něco přinese a v tomto případě to bude velmi lákavý přínos.“

S těmito slovy se naposledy dotkl ústy jejího krku, odstoupil od ní a svým typicky rázným krokem se vzdaloval směrem k hlavnímu vchodu Malfoy Manor.

 

 

Ali chvilku trvalo než se vzpamatovala natolik aby přešla k protipřemisťovacím bariérám a s puknutím se zjevila před bradavickou bránou.

 

Večeře u Malfoyových proběhla přesně tak jak Severus předpokládal. Epizodka v altánku zjevně nestačila snoubencům k uspokojení, neboť po celou dobu večeře Draco ohmatával pod stolem Grangerovou, která se přitom snažila soustředit na konverzaci s Cissou.  Po dezertu se Draco chvatně rozloučil nedbaje Cissina napomenutí, že si ještě ani nepopovídal se svým kmotrem, popadl Grangerovou za ruku a zmizeli spolu v jednom z mnoha pokojů Malfoy Manor. Severus si na tohle odbití nestěžoval, protože jak dobře víme, měl na večer ještě nějaký program a tak poprosil Lucia aby mu předal osnovy „Základů kouzelnického společenského chování“ k opravě, protože ještě spěchá na pracovní schůzku. Políbil Narcissu, která se odebrala do ložnice a následoval Lucia do jeho pracovny.

 

 

 

Pokračování příště

 

Neprošlo kontrolou.

 

 

 

 

 

 

Diskusní téma: 7.kapitola

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek