Nabídka (1.polovina)

22.03.2012 13:17

Po roce Vánoce :), opět bez bety, enjoy

 

To co si tu vyslechl ho chladným rozhodně nenechalo. Severus naopak nemohl uvěřit svým uším. Celý život se mu nic nedařilo, tak jak si plánoval. Dokonce i to, že byl smířený se svou smrtí, bylo k ničemu. Ta hnusná mrcha Naginy ho nedokázala zabít. A právě proto si nikdy nedělal iluze o tom, že v kouzelnické komunitě narazí na dívku se kterou by byl ochoten navázat dlouhodobý vztah. Prakticky se smířil s tím, že jeho požadavky jsou vysoko nad jeho možnostmi. Nejsou malé, byl ochoten žít pouze s někým, kdo je alespoň trochu intelektuálně na jeho úrovni, vzhledově přijatelný a navíc submisivní. V posteli Severus prostě nehodlal akceptovat dominantní partnerku, byť by byla sebevíc přitažlivá. A teď se tu naskytla příležitost mít vše dohromady, měl ji na dosah ruky a bylo jedno, že měla minulost, jakou měla. Tohle se pro požitkáře, kterým Severus bezpochyby byl zdálo úplně bezpředmětné.

 

Rozhodl se v okamžiku, tuhle příležistost chytne za pačesy. Není to osud, to se jen prostě štěstí konečně unavilo a sedlo si i na někoho tak nežádoucího, jako byl Severus Snape. Není nad čím přemýšlet, slečna Cracknellová dnes obdrží jeho nabídku a bude to nabídka, která se neodmítá.

 

Zanechal Lucia s jeho světabolem a urychleně se přemístil zpět do Bradavic. Během chvilky už stál před dvěřmi do jejích pokojů. Když na ně zaklepal, hudba, kterou bylo slabě slyšet zpoza dveří umlkla. Pak se dveře otevřely a Severus, který vešel bez váhání dovnitř uviděl Alici, jak nalévá do dvou sklenek víno.

 

"Posaďte se Profesore, dáte si sklenku?" aniž by čekala na odpověď, už mu jednu podávala. Pak se sama usadila do křesla naproti němu, lokla si vína a pokračovala " Asi chcete mluvit o tom, co se stalo v zahradě. Já bych se Vám chtěla omluvit za tak nepřístojné chování."

 

Severus také upil ze své sklenky a upřeně se na ni zadíval. Zrudla pod tak pronikavým pohledem. A přesto, že ho chtěla vydržet, musela sklopit oči.

 

"Nechápu za co přesně se chcete omlouvat, ale kvůli tomu tady nejsem." V její tváři se mihlo překvapení, ale jen na okamžik. Hned ho vystřídal zájem.

 

"Přišel jsem Vám něco nabídnout slečno. Jistě chápete, že jsem byl překvapen, když jsem zjistil, že znáte Malfoye tak dobře a tak jsem si chtěl ujasnit proč." Ostražitě se napjala, ale nechala ho mluvit dál. "Lucius mi pár věcí osvětlil a já na základě těch faktů přicházím s následující nabídkou."

 

Dramaticky se odmlčel, napil se vína a pokračoval.

 

"Byl bych velmi potěšen slečno, kdyby jste se svěřila do mých rukou a navázali bychom vztah, jako Pán a subinka. Velmi dlouho hledám někoho jako jste Vy. Jsem i v této oblasti dost náročný, hledám dívku intelektuálně zdatnou, přitažlivou a také sensitivní. Zdá se, že Vy tyhle podmínky splňujete."

 

Musela usnout a snít dost divný sen. Jistě tohle se jí muselo zdát, protože jinak asi omdlí. Studem, touhou, štěstím?