9. kapitola - 2. část

21.03.2011 23:45

Pro Tebe lásko, za to jaký jsi. Za to, co mi dáváš. Za tvou trpělivost s mojí maličkostí. Za to, že jsi. Miluju Tě.

 

A také laskavému čtenáři, za dlouhé čekání. Je tu konečně ta nestydatá kapitola.

 

Francouzská broskvička (část druhá)

 

 

Navlečená v uniformě zmijozelské fakulty, čekala Ali v modrém salónku na příchod manželů Malfoyových. To, co se ještě před dvěma hodinami zdálo jako geniální nápad, jí teď přišlo děsivé. Zatracená Mirabell Abellová. Její proklaté rady. Musíš se rozhoupat Al, dělej něco Al, mám pro Tebe úžasnou příležitost. Kecy.

 

Nápad jak si zvednout sebevědomí, se nyní nejevil rozhodně vůbec bezvadně. To, že spojí své submisivní touhy s možností prosadit se díky svým schopnostem, se  nezdálo reálné. Měla strach a zároveň cítila velké vzrušení. Připadala si hloupě ve školní uniformě, čekajíc na co vůbec?  Už, už z toho chtěla vycouvat a rychle opustit místnost, sídlo a snad i Francii, když se otevřeli dveře a vešli ti, na které tak dlouho čekala.

 

„Podívej se Narcisso, kohopak tu máme. Je vůbec možné, aby tahle buclatá tatínkova holčička měla dost odvahy se k nám připojit? Copak by si asi pomysleli tvoji rodiče, kdyby Tě teď viděli. Co maličká? No odpověz. Ach promiň, já zapomněl, ty nemůžeš.“ Posměšně se ušklíbl Lucius zatímco pomalu obcházel kolem dokola křesla, ke kterému byla magicky připoutána Ali.

 

Hned jak vešli do modrého salónku, mávla Ciss hůlkou a ta holčička byla znehybněna. Než se zmohla na jakýkoliv druh protestu, Cissy mávla hůlkou podruhé a holčička byla němá. A tak tu teď seděla s rukama připoutanýma k opěrkám a široce rozkročenýma nohama a čekala co se bude dít dál.

 

„Takže ty chceš sloužit Temnému Pánovi?“ zašeptal jí Lucius do ucha.

 

„Chceš plnit úkoly, které ti naším prostřednictvím zadá? Víš co se ti stane pokud se k nám připojíš a pohoříš? Dovedeš si vůbec představit, co s takovou holčičkou, jakou se chceš stát provedou bystrozoři, když se jim dostane do rukou? Co se s tebou bude dít, až se od Tebe budou snažit získat informace? Ne? Pak je pravý čas Ti něco z toho ukázat broučku!“

 

Lucius, který se nad ní při svém monologu skláněl, cítil jak se chvěje. Kdyby nevěděl, že je nevinná, snad by si myslel, že jí to vzrušuje. Její ňadra se zdvíhala v pravidelném rychlém tempu a dýchala při tom přerývavě. Oči měla široce otevřené a ve tváři velmi zvláštní výraz.  Ale to je absurdní, pomyslel si. Ona se prostě jen bojí.

 

Lucius ale nebyl jediný, kdo si chování té malé všiml. Narcissa, která se obvykle do hry zapojila až později, přistoupila k té dívce a pomalu jí sjela rukou pod sukni. Pohladila ji v rozkroku a přitom nespouštěla oči z její tváře. Zvláštní výraz, který Narcissu tak zaujal tam zůstával, ale doplnilo ho zardění. Ciss s vítězným úsměvem na tváři zajela dvěma prsty pod dívčiny kalhotky a řekla:

 

„Ty jsi mi ale nestydatá holčička. Tobě se to líbí, že? Ach ano, líbí. Kdyby se ti to nelíbilo, neměla bych teď mokré prsty.“

 

Pomalu vytáhla ruku z pod kalhotek a zvědavě si ji prohlédla. V tom k ní přistoupil Lucius, zvedl ruku ke svým ústům a ty dva mokré prsty začal sát. Narcissa přimhouřila oči a chvilku si vychutnávala ten pocit. Po chvilce se však vzpamatovala a pokračovala:

 

„Otázkou však je, jestli se ti líbí pouze být v téhle situaci, nebo jestli se ti líbí to, že tě do ní dostal můj manžel s mou pomocí. Je krásný, že? Ach ano, nedivila bych se, kdyby to bylo kvůli němu, nebyla bys první zlatíčko. Má nádherné tělo, krásnou tvář, uhrančivý hlas, je mocný. Merline, je tak těžké mu odolat.“

 

Zatímco mluvila, otočila se Narcissa ke svému muži a začala ho hladit po hrudi. Sjela rukou dolů do rozkroku, kde byla už velmi zřetelná boule a zmáčkla ji. Lucius stál nehybně a evidentně si užíval pozornosti dvou žen, které ač každá diametrálně odlišná, v něm vzbuzovaly neskutečnou touhu.

 

„Líbí se ti jak ho hladím? Chtěla bys ho taky takhle zmáčknout, že? Chtěla bys cítit jaké to je, když tímhle mackem zajede do té tvé vlhké buclaté dírky? Opravdu si myslíš, že jsi dost dobrá na to, aby ses mohla nabídnout pravé ruce Pána Zla, ty jedna malá macatá čubičko?“

Mávla hůlkou a zrušila Silencio, které na ni vyslala hned na začátku.

 

„Odpověz!“ vyštěkla rozkazovačně.

 

„Ano madam“ ozvalo se z křesla nesměle.

 

Narcissa zdvihla obočí a ušklíbla se.

 

„Ano madam? Podívejme se, holčička je odvážná. Pak je tedy čas vyzkoušet, kam až ta tvoje odvaha sahá. Lucie, je čas začít.“ S těmito slovy se otočila na svého manžela, kterému se v ruce objevil jezdecký bičík.

 

V mžiku byla jejich hračka volná. A vedení převzal Lucius.

 

„Vstaň!“

 

Přistoupil k ní zezadu, jednou rukou ji chytil po krkem a bičíkem jí přejížděl po tváři. Zašeptal jí do ucha:

 

„Vyzkoušíme tu tvou dokonale spankovou prdelku, co říkáš?“

 

„Ano Pane“

 

„Za to, že jsi byla zlobivá holčička, která zvlhne jen z pouhého znehybnění, teď dostaneš na holou. Svlékni si kalhotky, předkloň se, roztáhni nohy a opři se o křeslo.“

 

Když udělala, co jí bylo poručeno, přišla k ní Cissy, která jí vyhrnula sukni a odhalila tak její zadeček. Bylo vidět, jak moc se Ali stydí. A Lucius tohle miloval. Málokterá dívka, kterou vyplácel se takhle červenala, většina děvčat toho měla už dost za sebou na to, aby se rděla.

 

„Zahřej tu její zadnici Ciss, ať nám pěkně zčervená, tak jako její tvářičky.“

 

Svou ženu nemusel dvakrát pobízet, sotva to dořekl už obě půlky obdržely pořádný pleskanec důtkami, které jsou Cissiným nejoblíbenějším nástrojem. Ta buclinka sebou jen trošku cukla, ale držela. Ciss si dávala záležet a tak byl za chvilku ten nádherný zadek rudý jako rak.

 

„Stačí lásko, teď zase já.“

 

Ciss trochu neochotně ustoupila a udělala mu místo. Lucius jemnými tahy hladil zadeček bičíkem.

 

„Dobrá, teď mladá dámo, budeš nahlas počítat do dvaceti. Za každou špatně započtenou ránu je jedna navíc přes kundičku. Poděkování je samozřejmost. Je to jasné?“

 

„Ano Pane“ řekla mírně zadýchaným hlasem.

 

Sotva to dořekla, přišla první rána.

 

„Jedna, děkuji Pane“ řekla trošku plačtivě.

 

Pohladil jí zadeček rukou a přidal další ránu. A další a tak to šlo až do dvaceti. Trošku ho rozladilo, že nechybovala, protože se na potrestání moc těšil. Ale co, však on se pro ně ještě nějaký důvod najde. Prohlížel si tu nádherně zmalovanou prdelku a potom přešel do předu, aby jí viděl do obličeje. Byla stále v pozici, kterou jí určil. A tenhle pohled ho potěšil ještě víc. Slzy jako hrachy se jí kutálely z očí, ale pokud mohl soudit, měla znovu ten zvláštní výraz. Byla v něm směs pokoření, dychtivosti, odhodlanosti a spokojenosti. Tenhle výraz udělal jeho penis ještě tvrdším a s tím bylo potřeba něco udělat.

 

„Jsi opravdu statečná holčička“, řekl a pohladil jí po zadečku, „teď poklekni a potěš svého Pána.“ S těmito slovy osvobodil svůj penis z  kalhot a s mohutnou erekcí čekal na to, až se k němu přiblíží její ústa.

Diskusní téma: 9. kapitola - 2. část

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek